Diensten

Hieronder tref je mijn diensten aan. Ik verzorg je foto’s tot in het kleinste detail. Mijn diensten bestaan uit een uitgebreid repertoire, van een familie reportage, bedrijfsfotografie, sportfotografie, enz. Wil je graag wat meer informatie ontvangen wat mijn diensten voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op.

Ook maak ik ook pasfoto’s voor paspoort, ID-kaart en rijbewijs.  Het rijbewijs aanvragen kan ik voor je regelen inclusief een digitale pasfoto met je handtekening erbij. Scheelt weer een ritje naar gemeentehuis.

Familie Reportage

Wil je graag een mooie familiefoto om aan de muur te hangen, het gezin vast leggen of de kleinkinderen op de foto? Alle beelden zijn zo waardevol. Bij familiefoto’s vind ik het belangrijk dat iedereen ontspannen en relaxt is, waar dit ook mag zijn. Bij mij in de studio met een achtergrond naar keuze of op locatie die we samen hebben uitgekozen. Net wat jullie willen! Binnen of buiten, in principe is alles mogelijk. Een fotoshoot waarin ik jullie enthousiast van begin tot eind begeleid. Maar natuurlijk zijn eigen ideeën zijn ook altijd welkom. Het is mijn taak om tijdens de shoot jullie zo mooi en leuk mogelijk te fotograferen.

Bruidsfotografie

Bruidsreportages zijn erg leuk om te fotograferen! Het zijn altijd leuke dagen met vrolijke mensen en veel mooie foto momenten om vast te leggen. Het vastleggen van mooie beelden van het grootste moment tot kleinste detail. Ook hierbij is het heel belangrijk om dit goed met het bruidspaar door te spreken. Zodat de dag tijdens de bruiloft je eigenlijk niks hoeft te doen, dan genieten! De dag is namelijk zorgvuldig voorbereid om jullie een onvergetelijke dag te geven. Ik ga jullie tastbare herinneringen geven.

Newborn

Hoe gaat een baby fotoshoot in zijn werk? Als je een shoot bij mij boekt, hebben we eerst contact. Ik hoor graag de specifieke wensen. Een goede voorbereiding is het halve werk. Bespreek daarom met mij wat de bedoeling is van jullie shoot, dit maakt de shoot een stuk relaxter.

Bedrijfsfotografie

Bedrijfsfotografie begint bij mij met een goed gesprek, zodat ik me in jullie bedrijf kan inleven, om dit zo goed mogelijk in beeld te brengen. Hoe belangrijk is het om een goeie eerste indruk achter te laten op uw website of social media. Een sterk plaatje vast leggen van uw bedrijf. Dit laat de passie van uw werk zien, wat tot unieke beelden kan leiden. Ieder bedrijf heeft namelijk een verhaal. Door in gesprek te gaan en vervolgens te brainstormen over hoe we dat zo goed mogelijk op beeld kunnen krijgen. En als we dit samen goed overleggen, komen er succesvolle foto’s van jouw bedrijf!

Portretfotografie

Wil jij graag ontspannen en spontane en mooie foto's van jezelf? Misschien is het voor jou super makkelijk om voor de camera te staan of vind je het juist heel erg lastig. Ik vind het belangrijk om te poseren op een manier die jou past. We praten, lachen en je komt op een natuurlijke manier prachtig op de foto. Dit kan bij mij in de studio of op locatie.

Sportfotografie

Sport fotografie vind ik erg leuk om te fotograferen. Dit is een uitdagende vorm van fotografie. Mensen zijn constant in beweging, waardoor het lastig is om dit perfect vast te leggen. Zo is het makkelijk als je de sport ook kent, om beter in te schatten wanneer de acties komen. Bij de sportfotografie is het vastleggen van emotie zo mooi, deze foto’s vertellen een verhaal.

Feesten & Partijen

Wanneer je een feest organiseert, wil je dat het een onvergetelijke dag of avond wordt voor jezelf en je gasten. Tijdens deze dag of avond foto’s te laten maken van de gasten, locatie en sfeer. Het is ook altijd leuk om de herinnering van het feest of evenement vast te leggen. Ik zal (tenzij anders gewenst) op eigen beweging foto’s maken vanuit verschillende hoeken en van zoveel mogelijk verschillende mensen, waardoor jullie zelf ook nog van je feest kunt genieten! Na afloop van deze rapportage zullen alle foto’s een bewerking krijgen en digitiaal verzonden of op stick gezet worden (dit in overleg). Zo kunnen jullie na het feest nog lang genieten van de blijvende plaatjes.