Portfolio

Hieronder zie je foto’s van mijn portfolio. Dit is heel divers.
Deze variatie is ook afhankelijk van verschillende factoren bijvoorbeeld met wie je de foto’s maakt.  Een kindje of een heel gezin fotograferen is totaal verschillend van elkaar.
 
Ook heeft de achtergrond waarmee je fotografeert invloed. Studiofotografie met bijvoorbeeld een zwarte achtergrond waar je een rustig geheel krijgt, of buiten in de natuur. Buiten in de natuur heb je zoveel keuze waardoor je mooie kleurcombinaties krijgt in de verschillende jaargetijden. Maar dit kan bij een stadsmuur zijn, waardoor er al gelijk een stoere en industriële sfeer op de foto te zien is. 
 
Bij sport fotografie is het afhankelijk van de hoeveelheid sporters en de mate van beweging op de foto. Bij binnensport binnen krijg je een ander beeld dan bij buitensport.
Beide super mooi om deze emoties vast te leggen.
 
Bij bruidsfotografie vind ik het belangrijk om de sfeer van die dag vast te leggen door een verhaal te vertellen met de foto’s.
Zoals de vader beneden aan de trap, die zijn handen voor zijn mond slaat als hij zijn dochter in haar bruidsjurk ziet of de bruidegom die tranen wegveegt bij een mooie speech. Kleine details fotograferen vind ik ook belangrijk zoals een paillet in een jurk, opgestoken haren met bijvoorbeeld een diamantje erin. De bruidsfotografie kan onderverdeeld worden in dagdelen. 
 
Bedrijfsfotografie is het bekijken van de ruimte, lichtinval, grootte zodat er een mooi beeld gemaakt kan worden. Het belangrijkste is natuurlijk de wens van de klant, dus dat probeer ik zo veel mogelijk mee te nemen. Bedrijfsfotografie kost vaak meer tijd, omdat de studiolampen mee gaan op locatie.
 
Bij alles geldt vooraf duidelijke ideeen en wensen doorspreken. Zo wordt duidelijk wat de wens van de klant is en de haalbaarheid hiervan.
 
Je kunt hier een kijkje nemen in mijn werk. Dit zijn verschillende voorbeelden die ik gefotografeerd heb. Wil je graag een sessie boeken of meer informatie ontvangen? Neem dan contact met mij op.

Portfolio

Bruidsreportage
Portretfotografie
Familiereportages
dierenfotografie
Baby & Kind fotografie
Sportfotografie
Bedrijfsfotografie
Evenementen/Feestjes
Vrij Werk